torsdag den 5. november 2009

Plastikjuveler

For nogle dage siden kom der en kuvert fyldt med juveler - desværre ikke sådan nogle, man bliver rig af men i plastikversionen. Der skulle egentlig være 100stk, der var kun 80, men sælgeren svarede hurtig og jeg fik lidt penge tilbage, så det var fint nok. Nu skal jeg bare finde ud af, hvor jeg skal bruge dem. Jeg overvejer lidt at lime dem på denne oneshoulderkjole, som jeg købte i H&M for noget tid siden. Måske kunne man også sy lidt perler på og kalde det nytårskjolen? Jeg overvejer også lidt at lægge dem i et mønster i stedet for tilfældigt. Der skal vist leges lidt.


EDIT: Jeg kastede lige nogle pailleter i mellem, hvis det her virker, så tror jeg at det bliver nytårskjolen, tænk hvis jeg var i så god tid! Jeg løb tør for pailletter, jeg tror der skal lidt flere på.
9 kommentarer:

 1. Det ser helt fantastisk ud! Jeg får helt lyst til, at hive alle sorte toppe ud af skabet og give dem en omgang juveler og pailleter!

  SvarSlet
 2. Hehe, ja jeg har jo samme følelse. Nu skal de bare limes og syes fast.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Det ser super godt ud!!! God arbejdslyst! :)

  SvarSlet
 4. Hvor kan man egentlig købe perler og pailleter til at friske sit tøj op med?

  SvarSlet
 5. Intet mindre end fantastisk. Så bliver det endda en helt unik nytårskjole:)

  SvarSlet
 6. Marianne: Tak, lysten er der ihvertfald :)

  Emma Lovise: Ebay! Lige de plastikjuveler havde sælgeren, kun dem jeg købte, men jeg skal se, om jeg ikke kan finde nogle links til de andre, jeg fandt. Pailletter er der masser af, men du kan jo også købe dem i Panduro hobby (det er bare dyrere). Man kan også købe små glasperler i Tiger.

  SUS: tak :) Ja, så behøver man ikke frygte at en anden pige har samme kjole på ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 7. Emma Lovise: Du kan købe krystaller/juveler her, der er et godt udvalg, iike helt så billget som dem jeg købte, men stadig til at betale. Ellers mener jeg, at jeg søgte på acrylic gems eller jewels.

  - Vibeke

  SvarSlet
 8. Tak! Man bliver jo inspireret af din kreativitet!

  SvarSlet
 9. Hvor er det dog en fantastisk fin idé! :) Det kunne være så flot!

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.