torsdag den 10. december 2009

Monster-Vibeke

I dag er en af de dage, der bare skal overståes. Jeg har sovet forfærdeligt i nat, kæresten fik ikke slået alarmen fra, da han gik i bad, så jeg måtte helt opgive at få sovet mere (men jeg skal nok ikke brokke mig alt for meget, for det er trods alt ikke mig, der skal ud af døren ti i syv...). Jeg har feber og hovedpine, og jeg har også slået min fod. Egentlig havde jeg planlagt den helt store hyggedag, da kæresten skal til julefrokost og kommer sent hjem. Nu er jeg bare træt og tvær og har hverken lyst til Nissebanden i Grønland eller risengrød eller sushi (jeg havde ikke lige besluttet mig) . Jeg går nok bare tidlig i seng, men indtil da vil jeg lige nyde den smoothie, jeg fik taget mig sammen til at lave.

Baaah monster-Vibeke


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.