torsdag den 10. december 2009

Smykker og konkurrence!

For ca en uge siden blev jeg kontaktet af smykkefirmaet Kranz & Ziegler, der er i gang med at gøre opmærksom på deres nye e-shop. Derfor tilbød de mig et gavekort til e-shoppen på 2500kr, hvis jeg lavede et indlæg, hvor jeg linkede til denne samt omtalte de varer, jeg havde købt for gavekortet.

Hvis man læser med ofte, er man nok godt klar over mit forhold til reklamer og gaver. Jeg er som sådan ikke imod at modtage gaver, så længe man gør opmærksom på, at de er ting, man har fået gratis af firmaerne. Jeg har også fået gratis ting før, men jeg er nok sådan en type, der fra starten er negativ overfor sådan nogle ting.

Min første tanke var også nej tak, sådan er det vist altid med mig. Nu har jeg gået og vendt og drejet det, og jeg er kommet frem til at jeg ikke gider at være fuldkommen puritansk og jeg ville også føle mig lidt fjollet at sige nej tak til 2500kr smykker. Specielt når jeg går og ønsker mig sølvhalskæder i julegave, og der faktisk var nogle rigtig fine ting hos Kranz & Zieglers e-shop: k-z.dk

Derfor har jeg valgt disse to fine halskæder. Jeg er ret vild med stjernehalskæden, og det var det første smykke i e-shoppen, jeg spottede. Derudover valgte jeg også en halskæde med et lidt anderledes vedhæng, som er lidt mere skulpturel Jeg glæder mig allerede til at se dem i rigtigt.Derudover fik min veninde lov til at vælge et smykke til sig selv, hun fortjener nemlig lidt lækkert med alt det, hun går i gennem for tiden, og fordi hun er en så dejlige veninde. Hun valgte denne fine ring i forgyldt sølv, som jeg synes er lige hende. Jeg kan specielt godt lide den lille sten der sidder til den ene side. Derudover fik hun også et par øreringe, der passer til.


Nu har jeg ikke huller i ørerne og derfor faldt valget ikke på de to nedenstående par øreringe, men jeg synes bare, de er så fine, så de kommer også lige med. Jeg kan godt lide den enkelhed, der er ved dem begge.
Sidst men ikke mindst faldt valget på stjernearmbåndet, som jeg også synes er rigtig fint, og som en heldig læser kan vinde! Jeps, et stk konkurrence her på Discountliv & Luksusdrømme, hvis ikke I læsere var her, ville der jo heller ikke blive kastet smykker efter undertegnede.Billeder fra k-z.dk


For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtig på nedenstående spørgsmål og sende svaret til discountliv@gmail.com, i emnefeltet skal der stå "Konkurrence". Jeg skal have svaret senest d. 17.december. Jeg trækker lod om de rigtig besvarelser


Jeg kalder nogle gange min veninde ved et blomsternavn - hvilket? I får lige tre valg muligheder:


a) Tulipanen

b) Rosen

c) Solsikken


2 kommentarer:

 1. Det er nogle rigtig flotte ting de har, og vil lige sige at jeg fortstår godt du tager imod sådan en gave for at skrive lidt om dem og vise smykker.
  Det er jo ikke sådan du prøver at få folk til at købe noget, men at fortælle lidt om nogle fine ting som man jo ellers gør hele tiden på sin blog ;-)
  Og bloggin tager også en del tid, så du/vi fortjener vel en lille gave som tak engang imellem.. :-)

  //Ditte - GlimmerGlam

  SvarSlet
 2. Ditte, du har helt ret, og så længe det er noget, jeg kan stå inde for, gør jeg det også. Jeg tror det er sundt lige at tænke sig om, for bloggen skal jo ikke bare handle om gratis ting fra firmaer, men en lille ting en gang i mellem skader ikke ;) Tak for kommentaren!

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.