onsdag den 9. december 2009

Flawless pink

Billede fra asos.comJeg kan rigtig godt lide, at denne top er tofarvet og så i sart lyserød og grå. Det er er også meget fedt med den draperede effekt, som minder om det meget omtalte COS top, men det er lige før jeg ville foretrække en helt alm t-shirt.


Asos kalder selv farven flawless pink, jeg elsker når ting hedder fine navne, det samme gælder fx neglelak. Det er jo lidt fjollet, men af en eller anden grund virker det på mig, lidt lige som når der hænger t-shirts i ved siden af hinanden i alle regnbuens farver, så får jeg også trang til at købe dem allesammen, også selvom jeg kun kan have en på af gangen, og effekten jo så helt forsvinder.
Forresten er det så ikke lidt ironisk, at den hedder flawless pink, når nu er er alt det grå i bunden?

2 kommentarer:

 1. Den er super fin, Asos har altid nogle fede ting! og dejligt budgetvenligt! (:
  fin blog du har.
  - Trine

  www.loosebraids.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Mange tak, ja Asos er dejlig budgetvenligt.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.