torsdag den 31. december 2009

Seneste køb: Parfume

Det blev lige til lidt aftenshopping på Strawberrynet i går. Det er jo i forvejen billigt, men med de samlede rabatter, blev det over 25% billigere. Det er kun Marc Jacobs parfumen, der er til mig, de to andre ting har jeg bestilt for min søster og Solsikken. I alt blev det 548kr, jeg aner faktisk ikke hvad det ville koste i Dk, men MJ parfumen koster 390kr i Magasin, og her blev det 192kr. Jeg har gerne ville have den i lang tid, men jeg har ikke rigtig taget mig sammen, så nu hvor det var ekstra meget tilbud, fik jeg den købt. Uhm, den dufter så godt!

Billeder fra strawberrynet.com


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.