onsdag den 30. december 2009

Det dér nytår...

... det glæder jeg mig helt vildt til. Jeg ved godt, at der er mange, der synes det ender med at blive en fuser, men jeg husker stort set alle mine nytårsaftener som fantastiske. En af grundene til dette er, at jeg hvert år har tre kriterier for, at det skal blive en god aften, og hvis de er opfyldt, så har aftenen været en succes. Mine tre kriterier er:

1. Jeg må helt selv bestemme, hvad jeg skal have på, det kan simpelthen ikke bliver for meget glimmer bling det hele. Hvis ikke man kan være overdressed nytårsaften, hvornår kan man så? Jeg er faktisk fuldstændig ligeglad med, om det passer med resten af festen, bare jeg er fin. Her kan jeg så indskyde, at kæresten formentlig har det samme tøj på som altid; baggy bukser og en oversize t-shirt, hans kriterier er vist nogle andre ;) Dette års bling er jeg i gang med at lave, og det skal nok blive færdigt!

2. Jeg skal have champagne (eller cava som det jo bliver) og helst meget, men et enkelt glas kan gøre det,. Jeg behøver slet ikke være beruset for, at nytårsaften er sjov, det lærte jeg, det år jeg havde eksamen 2. januar. Cava køber jeg i morgen formiddag, og så er den hjemme.


3. Jeg skal danse. Det behøver dog ikke være med nogen, men min kæreste plejer at kunne lokkes ud på dansegulvet nytårsaften. Og som de to andre afhænger det kun af mig, det kræver ikke noget af nogle andre, hvis det går helt galt, danser jeg uden musik. .

Jeg tror, de her kriterier er ting, jeg har set tilbage på og husket bedst fra tidligere nytårsaftener og derfor ved, at de virker for mig, så måske I kan lave jeres? Jeg vil lige understrege, at det mine eneste forventninger til nytårsaften, det behøver ikke være den største fest i hele verden, men hvis mine kriterier er opfyldt, kan jeg gå ind i det nye år og se tilbage på en fantastisk aften.

Udover cava skal jeg også lige huske at købe stjernekastere og plastikchampagneglas i morgen. Er der forresten nogen, der har en god vært-gave (kan man sige det?)? Det er fjerde år, vi skal til nytår det samme sted, og jeg ved der er meget arbejde og oprydningen i det (det er lidt abefest), så det kunne være fedt med en lille gave, det skal nok ikke være blomster eller sådan noget (der skal jo helst ikke være mere at rydde op...).

Jeg håber I får en god nytårsaften i morgen!

3 kommentarer:

 1. Gode kriterier! Især det med tøjet :D jeg valgte at tage min galla-kjole på, selvom de fleste andre var væsentligt mere neutrale i tøjet. :D

  - www.blogalahelene.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Sejt! ja, man skal lige være opmærksom på at alle andre ikke nødvendigvis er lige så "fine" ;) fik også et par kommentarer ift kæresten, der havde sit hverdagstøj på ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. ja det havde min kæreste også (: Men jeg fik heldigvis kun ros for kjolen - men den var også kort, så den var ikke heeeelt galla-agtig (:

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.