lørdag den 12. december 2009

Shampoo-hjælp

Billeder fra theorganicbodycareshop.comJa, jeg søger noget shampoohjælp. Sagen er nemlig, at jeg meget gerne vil have en shampoo uden parabener og uden parfume. Det er rigtig svært at finde synes jeg, ihvertfald en der ikke laver ens hår om til en høstak. Urtekram er indtil videre den værste jeg har prøvet, og Derma er heller ikke mig.

Lige nu kigger jeg på disse Pure Nuff Stuffs Hair Cleanser - Dry Hair (unscented) og Green Peoples Organic Base Shampoo (no scent). Så hvis der er nogen, der har erfarringer med disse eller med nogen andre, må de gerne give lyd. Det behøver ikke for resten ikke være økologisk - til gengæld skal det være helt uden parfume, "naturlige" parfumer såsom æteriske olier er lige så allergifremkaldende.

5 kommentarer:

 1. Har du prøvet helt "almindelig" shampoo fra supermarkeder? Minirisk fungerer rimelig godt for mig og er uden parfume og farve, og der er vist heller ikke parabener i :)

  SvarSlet
 2. Hej

  Jeg har prøvet Derma og også noget, der hedder Balance men de er noget at råbe hurra for. Minirisk er hermed noteret. Det behøver slet ikke at være fancy.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Stuhr laver faktisk også en udemærket shampoo og balsam, som både er parfume og parabenefri og ikke er høstaksfremkaldende. De hedder vist "Mild family", så vidt jeg husker. De er ofte på tilbud i Netto/Føtex til omkring en 50'er for en stor beholder, så det er ganske rimeligt :)

  SvarSlet
 4. Tak, den vil jeg kigge efter!

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. irmas tusindfryd er ikke så dårlig!

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.