torsdag den 21. januar 2010

Avatar

I dag tog kæresten og jeg spontant i biffen for at se Avatar, det er jeg rigtig glad for, vi gjorde, for den var fantastisk og helt klart en af de film, som skal ses i biografen. Det er en meget lang film, men det lægger man slet ikke mærke til. Jeg er faktisk ikke så god til at se film, hvis det er i fjernsynet, kan jeg godt falde i søvn, og i biografen kan jeg godt sidde og spekulere på, hvor lang tid der mon er tilbage, sådan var ikke med Avatar. Der er stadig lidt småproblemer med 3D-effekten, men på den anden sidde virkede det også rigtig godt, så godt at jeg nogle gange blev lidt svimmel og rundtosset. Og den var virkelig flot, hvis du ikke har set den endnu, så vil jeg helt sikkert opfordre til at gøre det, man får ikke de samme sug i maven hjemme foran tv'et. Nå ja, så kan jeg sagtens se parallellerne med Pocahontas, der er godt nok en del ligheder.2 kommentarer:

  1. Avatar er virkelig fantastisk! Synes det er ret så vildt med 3D. Det er som om, at man nærmest selv er der. Fantastisk oplevelse i netop den film!

    SvarSlet
  2. Ja, det var helt utroligt, jeg er virkelig glad for, vi fik set den.

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.