onsdag den 20. januar 2010

Bløde bukser


Efter at have spist 1 ½ hjemmelavet burger med hjemmebagte grovboller, bacon og og ost og resten af det der skal til, blev jeg nødt til at kravle ned i mine bløde joggingbukser og lægge mig på sofaen for at se Project Runway. Selv her 1 ½ time senere er jeg stadig voldmæt. Men åh, hvor var det godt. Jeg kom dog lige til at tænke på de bukser, jeg så i Vero Moda i går til 199kr. Jeg er helt vild med mønstret. Farven er måske lidt svær at se, men den er sart lyserød/pudder/nude (skulle til at skrive pude, gad vide hvilken farve det er?), eller hvad man nu foretrækker. Dem kunne jeg godt forestille mig blev gode til foråret, jeg overvejer dem ihvertfald, og så var de dejlig bløde ;)


5 kommentarer:

 1. pudsigt. vi har også lavet hjemmelavede burger i dag.. :-)

  /Chau

  SvarSlet
 2. Nui, den ser god ud. Er det en opskrift, du har fundet på nettet?

  SvarSlet
 3. Chau: sjovt, men det er altså også godt :)

  Chelle: naa, det ar bare på slump, men

  3 dl lunken vand
  ca 1/3 pakke gær (a 50g)
  ca 250g fuldkornshvedemel
  ca 250g alm hvedemel
  ca 1 spsk sukker
  ca 1 flad spsk salt.
  også puttede jeg nogle hørfrø i.

  gær opløses i vandet og blandes med resten. lad det hæve til ca dobbelt størrelse, slå dejen ned og form 4 flade boller, lad dem hæve lidt mere og bag dem så i ca 20 min på 200*C.

  De blev lidt tunge i det, men jeg var også ret utålmodig (og sulten) så de kunne godt have hævet noget mere. Det fungerede nu ret godt. Resten af burgeren er vist rimelig klassisk.

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Super - de må prøves :-)

  SvarSlet
 5. Chelle: velbekomme :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.