onsdag den 20. januar 2010

Fin og sjov

På den ene side synes jeg denne regnfrakke er spøjs, den er jo gennemsigtig og det kunne være en meget sjov at vise sit tøj, selv når det er kedeligt regnvejr. Striberne giver den bare dét ekstra, så den faktisk også bliver rigtig fin. Jeg er ret facineret. Den er fra Topshop og koster £55.Billede fra topshop.com

5 kommentarer:

 1. hmm den er rigtig fin, måske man skulle overveje rent faktisk at eje et stk. regntøj... :)

  SvarSlet
 2. Hej, jeg mener at du sagde du havde fået 10% rabat på topshops hjemmeside engang ved at taste et studiekortnummer, men det jeg har er der kun 10 cifre på og hjemmesiden siger der skal være 15. Ved du hvordan det kan være? (:

  SvarSlet
 3. Dyveke: ja, jeg har også hørt det skulle være smart, når det regner ;)

  Helene: du skal selv "opfinde" et nummer, det er lidt snyd. Prøv med 15 tilfældige tal, hvis ikke de virker, så prøv med nogle nye. Hvis du skal have for under £50 kan du prøve med rabatkoden TSFIRST15.

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Schhhyyyy! Du må ik vise, så'n nogle fine ting!!!
  Har allerede to skægge regnfrakker og min fetich for designergummistøvler (som ville være ÅÅH, så fine til den dér regnfrakke!), ka' ik' tåle sån noget rart Topshop...eller de der koder...
  Puuuh!

  P.s, hvis du en dag render rundt (som de dér dommedagsgutter) med skilt på brystet med din nyeste post - så skal jeg nok nikke anerkendende :-)
  <3 Nete

  SvarSlet
 5. Nete: Undskyld, fremover vil jeg kun finde grimme og kedelige ting ;) Topshop er noget værre noget! Og tak, det kan være jeg skal kaste mig ud i det ;)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.