onsdag den 6. januar 2010

Blomster?

Jeg tog mig lige sammen og kiggede på H&Ms Garden Party - jeg havde det nemlig lidt svært med alle de blomster, det bliver lidt for haveagtigt for min smag. Der var dog nogle ting, der faldt i min smag, selvom jeg tror kjolen med akvarellignende print, bliver lidt for vild til, jeg kan bruge den - det kræver ihvertfald lidt af en sommerfest... Der er forresten også en prisliste inde på Garden Partys hjemmeside, den er godt nok kun for £,$ og €, men jeg gætter på, at priserne ligger et sted mellem £ og € priserne ganget med 10.


Billeder fra hmthegardencollection.com

3 kommentarer:

 1. Det simpelthen bare den flottest kollektion og til det med blomster tror jeg du må blive van tit. For det bliver vidst det helt store den her sæson.

  SvarSlet
 2. Samano, ja du har nok ret, men det blev vist lidt blomsteroverload, når jeg kigger kollektionen igennem. Lidt blomster her og der er fint ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Rigtig nok der er mange blomster på et sted, men synes det meget fint hvis man tager tingene lidt enkeltvis.

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.