fredag den 8. januar 2010

Det holder altså!

Ja, det gør sgu. Nogle gange kommer jeg forbi nyhedsprogrammet Udland på DR2 og udover det er et meget fint program, så er jeg altså også rigtig imponeret af Helen Hajjaj og hendes modige styling. I første omgang virker det lidt voldsomt med fx en guld bluse eller læbestift og store øreringe - specielt når man er vant til kvinder på tv-avisen med blazer og rullekrave, men når man til har vænnet sig til det, så synes jeg også, det fungere rigtig godt. Det fjerner heller ikke fokus fra emnerne, som man måske kunne forestille sig, men man behøver åbenbart ikke at have skjorte og neutrale farver på. Jeg ville ønske, jeg var så modig med farver, men klæder altså også hendes hår og hudfarve godt. Mere personlig stil ind i nyhederne tak!

Billeder fra dr.dk

3 kommentarer:

 1. Sjovt, for jeg ledte forgæves efter billeder af hende i disko-guldrædslen fra i går, jeg ville nemlig have skrevet et indlæg om hvor forfærdeligt malplaceret jeg fandt hendes påklædning :) Synes det er helt ok at nyhedsværterne ikke ser så konservative ud, som det var normen engang, men dét der synes jeg er virkelig upassende for et seriøst program, da jeg synes det tager fokus væk fra dét, det handler om :)
  Men fedt, at man kan se forskelligt på tingene :)

  SvarSlet
 2. Hehe, ja det er sjovt :) Det var helt umuligt at tage et screenshot af det, men der var nogle små billeder ude i siden.

  Altså måske skal man vænne sig til det, men jeg synes slet ikke, at guldblusen generede mig. Til gengæld kan jeg godt få et flip, når slipsene sidder skævt på nyhedsværter... ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Helen er den mest DRAGENDE studievært jeg længe har set. Hun trylbinder mig simplethen.
  Kan ikke få nok af at se på hende....tak DR og tak Helen.

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.