lørdag den 9. januar 2010

En gang til: H&M vs. designer på udsalg

Ja, så er det sket endnu engang, Sonia Rykiel for H&M er nu sat ned. Jeg kunne faktisk godt overveje nogle af tingene - specielt velourkjolen for kunne det ikke være sjovt at have en gulvlang kjole i velour og med en kæmpe sløjfe? Og så til 149kr - gad vide om det er en fejl? Jeg har ikke lige så meget tid, så jeg har ikke fundet før priser, men jeg kan huske at velourkjolen kostede 699kr og bodyen og bh'en kosteder 249kr.


Til gengæld synes jeg at H&M skal tænke sig lidt om, jeg købte med vilje ikke noget til fuld pris fordi jeg har lært at det kommer på tilbud vildt hurtigt efter. Jeg kan også forestille mig at der sidder nogle og føler sig lidt snydt ligesom med Jimmy Choo for H&M.


Billeder fra shop.hm.com11 kommentarer:

 1. ej men hvad sker der for dem? haha. jeg ville sgu føle mig godt snydt. det er jo kun en månede siden kollektionen kom i butikkerne.

  velourkjolen er cool men kan overhovedet ikke se hvornår man skulle bruge den og til hvad.

  SvarSlet
 2. hvor på hms side kan man finde det? kan du evt. sende et link? kram :)

  SvarSlet
 3. Batina: ja netop, jeg tror snart, de får problemer. Mht til kjolen så tror jeg, at jeg ville bruge den nytårsaften og så bare nyde at den hang i skabet ;)evt gemme den til jeg blev gammel og excentrisk...

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Karenmarie: det er lidt svært med et link. Undertøjet finder du ved at vælge "Undertøj" og så "Vis alle", samme princip med det andet.

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Jeg overvejer at købe bodyen! :)
  Synes det er lidt vildt, at de allerede begynder at sætte det ned. Det samme gjorde de jo med Jimmy Choo kollektionen.

  SvarSlet
 6. Jeg har netop skrevet om samme emne da jeg lige har købt godt ind i H&Ms butikker (nær strøget) hvor tingene er sat ned med min 50% og der var en del styles og størrelser.
  Jeg talte med en af de ansatte om hvor bitter det må være for dem der står forrest i køen og hun sagde at hun aldrig købet noget fra sådanne samarbejder lige når det kommer (med mindre der er et unika item man bare må eje) fordi det hele ofte bliver sat ned når hypen er ovre og så står man med en lang næse over alt det man lige har købt.

  Som du kan se på min blog har jeg købt 5 styles i den fysiske butik og kom af med lidt over 400 kr, dertil har jeg så suppleret med lidt fra webshoppen (hvor tingene dog ikke er sat så langt ned som i butikkerne)
  /karin

  SvarSlet
 7. Det har været sat ned i butikkerne siden før nytår - de ting jeg gerne ville have, kunne jeg dog kun finde online.

  Men synes, da at priserne var de samme ? Altså minus 50 %. Måske gælder det bare kun de ting jeg købte.

  Og overvejer nu om jeg skal have is i maven når strikkollektionen kommer og vente på de - 50 %...

  /Mette

  SvarSlet
 8. Camilla: ja og med MW.. Jeg overvejer også bodyen.

  Karin: det er noget mærkeligt noget. jeg har før skrevet om H&M's udsalg generelt her.

  Mette: Det, jeg har set før nytår, var kun nogle enkelte ting og fx ikke bodyen og hele den linie, men mere det med striber og blonder. Mht til strik, så kan du lade være med at pille mærket af, så du kan bytte det ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 9. Jeg har slet ikke købt noget fra Sonia Rykiel kollektionen, så jeg føler mig ikke snydt. Men jeg havde købt noget fra jimmy Choo og følte mig så snydt at jeg gik ind og returnede noget derfra og fik pengene igen.

  /Chau

  SvarSlet
 10. Vibeke: Ja, der er flere ting med nu -nemlig de ting jeg gerne ville have. Så nu har jeg bestilt lidt, men er spændt på hvordan det passer.

  Og ja, du har ret - H&M er altid flinke til at bytte i lang tid.

  Mette

  SvarSlet
 11. Chau: Det var da godt du fik pengene tilbage.

  Mette: Ja, det er lidt problemet med internetshopping....

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.