tirsdag den 12. januar 2010

Elsker når der kommer pakker

Og i dag var en pakke fra Strawberrynet. Jeg er godt glad for, at de har fået ordnet det med told, så man ikke skal ned og betale og så vente på, man får refunderet pengene. Nu kommer posten bare med pakken. Pakken indeholdt min bestilling fra d. 31. december, så det var kun den ene ting der var til mig. De to andre pakker er til min storesøster og Solsikken. Til gengæld var det MJ parfumen, som dufter rigtig godt, og som jeg har ville købe længe. Det hele var forresten pakket fint, selvom jeg ikke havde tikket af, at det var en gave. Jeg har nu ikke noget i mod at pakke ting op :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.