torsdag den 4. februar 2010

Betaget

Der er alt eller andet ved de her sko fra Topshop, der tiltaler mig vildt meget. Måske er det bare tanken om sommer, tror de ville være fantastiske til en lang hvid sommerkjole. Jeg har det også lidt som om, jeg har set noget lign. på calwalken, men jeg har ikke lige kunne finde noget. Jeg er ihvertfald ret betaget af dem. De koster £60.

Billede fra topshop.com

4 kommentarer:

 1. Novra :) de er da virkelig yndige. de ville da også være super fede med nogle grå/sorte skinny jeans og en kort læderjakke :)

  http://annaswalk-incloset.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Anna: Ja, de ville også fungere godt som modspil til det rå.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. De er så fine. Er sikker på, at de vil være perfekte til brune sommerben :)

  SvarSlet
 4. Nanna: det er jeg også! :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.