fredag den 5. februar 2010

Lynlåsdetalje+rabat

Åh, hvor er jeg bare flad i dag, jeg har vist hverken sovet eller spist nok. Til gengæld fik jeg købt toppen, som jeg skrev om i går. Jeg må få taget et ordentligt billede af den i morgen, hvis der altså kommer noget lys. Jeg fik også set denne tank fra Gina Tricot til 129kr. Jeg er ret vild med lynlåsdetaljen, men jeg er også generelt fan af lynlåse.

Forresten er der 20% rabat på bl.a. Topshop, Mag*s, Vila, parfumer mm. i Magasin, hvis man har et goodie card (ellers kan man jo få det) denne weekend. Derudover giver H&M 25% rabat på en ikke udslgsvare i deres webbutik med koden 8747. Nu vil jeg kigge på pizzabrochuren og holde weekend.

Billeder fra ginatricot.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.