tirsdag den 16. februar 2010

I dag: med en sløjfe om fingeren

Øv hvor er det stadig koldt, her står den på strikkjole og halstørklæde - begge fra H&M. Jeg må dog indrømme, at jeg en god del af tiden hjemme også har boet i kærestens trøje - den er nemlig så dejlig varm. Derudover havde jeg min nye sløjfering på, som jeg lavede i går. Jeg synes, den er så fin, og så kommer jeg til at tænke på, når man skal huske noget og binder en sløjfe om fingeren (selvom jeg aldrig har gjort det). Ideen med at bruge en kæde kommer fashionology, og det fungerre fint som ring - faktisk lidt bedre end en alm ring for mit vedkommende, for jeg kan ikke så godt lide at have ringe på normalt. Jeg fik lavet en masse smykker i går, så det kommer det lige et indlæg om senere.


2 kommentarer:

  1. Nej, hvor er den dog virkelig fin! <3

    SvarSlet
  2. Tak, jeg er også helt vild med den selv :)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.