mandag den 15. februar 2010

Smykkerier

Da jeg kom hjem fra Kbh i dag, lå en der en seddel fra posthuset i min postkasse, det var mine vedhæng(der er et link til sælgeren i det indlæg), jeg bestilte for en uge siden fra Etsy, det er gået stærkt! Sælgeren havde endda lagt 5 blomstervedhæng og 5 andre vedhæng ved gratis. Nu er jeg gået i gang med at lave armbånd. Jeg startede med at lave et med rorene(som egentlig hedder rat, men altså...), det passer meget godt med det sailortendensen med striber og ankre og jeg er så glad for det. Om lidt vil jeg lave nogle flere, så der kommer nok også flere indlæg med DIY armbånd og evt halskæder.
2 kommentarer:

  1. Åh, hvor fint! :) Lov mig at poste nogle billeder med dem, sådan in action en dag.

    SvarSlet
  2. Tak :) det bliver vist ikke noget problem ;)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.