lørdag den 6. februar 2010

I nyt tøj

I dag har jeg både nye pailletbukser fra Vero Moda, ny pudder/lys laks top fra H&M og ny cardigan jeg fik af min søster fra H&M på. Jeg er rigtig glad for den nye top fra H&M, men den er lidt svær at fotografere. Det er ellers en lidt stenet lørdag, går og drømmer om en netbook, så var lige ovre at kigge på nogle, men der var ikke rigtig nogle af de nye modeller. Min nuværende computers batteri dur ikke rigtig mere og det er rimelig irriterende. Et nyt batteri står i knap 1000kr og en netbook koster ca 2200kr, så vil jeg egentlig hellere bruge den gamle til de mere seriøse ting, hvor jeg alligevel sidder ved skrivebordet, og så have netbooken ved siden af til at det sjove. Det kunne være meget rart, at man ikke altid skal bruge et strømstik.
3 kommentarer:

  1. Rigtig fint outfit! :) Tror det er den samme cardigan som jeg lige har købt her i Sverige - den er så skøn!

    SvarSlet
  2. Pernille: tak. Ja den er, specielt denne vinter!

    Kit: Tak :)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.