søndag den 7. februar 2010

Off-dag

I dag er bare en af de dage, hvor intet rigtig fungerer. Jeg har vildt meget lyst til at lave noget, men der er ikke noget, jeg har lyst til at lave. Jeg har lyst til at shoppe, men der er ikke noget, jeg har lyst til at shoppe osv. Derudover er jeg en istap i dag, trods masser varmt tøj og bevægelse på stedet, så har jeg virkelig den indre kulde. Det eneste, der er lykkedes nogenlunde i dag, er de kanelsnegle, jeg bagte - selvom det også var en kamp, så blev resultatet da godt. Det er næsten vanvittigt, men jeg glæder mig til det bliver i morgen også selvom det er mandag.

3 kommentarer:

 1. Åh, sikken typisk søndag. Kanelsneglene ser dog virkelig lækre ud!! :)

  SvarSlet
 2. Mums de kanelsnegle ser lækre ud.

  SvarSlet
 3. De er også lækre - lavede ekstra meget fyld :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.