søndag den 7. februar 2010

For 150kr Harper's Bazaar

Så fik jeg lige bestilt et års abonnement på Harper's Bazaar US til $28 (ca. 150kr). Jeg har faktisk overvejet det et helt år, men nu fik jeg endelig taget mig sammen, dengang skrev jeg for resten et indlæg om abonnementer på udenlandske magasiner. Det ville nok ikke være mit ultimative magasinvalg, men til prisen er det jo fantastisk, og det er lidt hyggeligt, når der dumper et blad ind en gang om måneden. Engang havde jeg Elle US, og det var jeg også ret glad for - indtil portoen blev mega dyr. Jeg stod lidt og vaklede mellem Haper's og Marie Claire (som også koster $28), begge blade fik jeg købt, da jeg var i New York, og Harper's trak bare lidt mere. Du kan finde Harper's, Marie Claire samt andre magasiner her

Billede fra hearstmags.com

6 kommentarer:

 1. er du sikker på at der så ikke også kommer ekstra porto på det??

  SvarSlet
 2. Det er da godt nok sindsygt billigt! Det er jo næsten hvad ET blad koster i Magasin. Det må jeg kraftigt overveje. Tak for tippet.

  SvarSlet
 3. Maria: selve bladet koster $8 for 12, og så kommer der $20 oveni til porto. Så du skal ikke være bekymret for ekstra udgifter.

  Jeg har prøvet noget lign med Elle, og der var der hellr igen ekstra udgifter, desværre er deres porto steget efterfølgende, så det er ikke så godt et tilbud mere.

  Lynn: Ja, det er et super tilbud :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Hmm, der står nedenunder tilbuddet, at der er "additional $60 for shipping outside US"... ??

  Det lyder næsten for godt til at være sandt...

  SvarSlet
 5. FrkBlaBla: Ja, det står der for 36mdr =3*12, men for 12mdr står der $20 (3*20=60) udover de $8 altså $28. Som sagt har jeg prøvet lign med Elle og der var ingen problemer.

  - Vibeke

  SvarSlet
 6. Det er da super billigt!! Det må man overveje :-) tak for tippet! ;-)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.