mandag den 8. februar 2010

Nude H&M-top igen i dag

Jeg er simpelthen blevet så glad for min nyindkøbte top fra H&M, at jeg har den på igen i dag. Jeg overvejer faktisk lidt at købe en til for en sikkerheds skyld. I dag er det faktisk ren og skær H&M: cardigan, velourshorts og strømpebukser, halskæden har jeg fået af Kranz & Ziegler.


2 kommentarer:

  1. Jeg elsker folk, der køber to ens ting, fordi de er så glad for den første :) Det er sådan noget, jeg kunne finde på :P
    http://infashionwetrustblog.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Anna: Der er ting, hvor jeg ville ønske, jeg havde gjort det. Jeg er vist også typen, der kan finde på at købe den samme ting i forskellige farver, hvis jeg er glad for snittet.

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.