fredag den 12. februar 2010

Lidt tikroners køb

I dag har jeg været ude og købe fødselsdagsgave til min søster (jeg kan ikke lige skrive hvad det er jo) og jeg fik da også lige kigget om der skulle være noget til mig selv. Det var der ikke, ihvertfald ikke noget der også virkede rent perismæssigt. Jeg spottede dog mine pailletbukser til fuld pris, det er godt nok noget rod, når de enkelte butikker bestemmer udssalg/rabatter.

I tiger fik jeg dog købt lidt. Egentlig er jeg ikke så imponeret over deres neglelakker, jeg synes ikke de holder så godt, men til ti kroner er det jo svært at lade være. Jeg prøvede at fange farve og glans, men det var lidt svært, og jeg håber, I kan se bort fra mine vinterramte fingre. Perlerne har jeg tænkt mig at lave en halskæde af, jeg synes, jeg har set så mange med perler syet fast, så nu vil jeg kaste mig ud i et lille DIY projekt. Läkerolerne smager bare godt, så de kom også med (og kom jeg til at tænke på kæresten, da jeg så dem, og ham savner jeg) - i alt 30kr


Jeg har også været ude og lufte Solsikken og hendes hund i dag, vi var lige i en tur i parken ved vores gamle skole. Der er lavet så meget om siden... Til sidst havde jeg kolde tær, men der havde vi også været ude i over en time, og Frida (hunden) havde hentet pinden mange gange.

4 kommentarer:

 1. Rigtig flot neglelak :)
  http://infashionwetrustblog.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hej Vibeke
  Godt køb. Ved du hvad, jeg troede det var dine egen ansigt/læber, men da jeg kiggede anden gang så jeg at det var et magasin du havde liggende på bordet :-)

  SvarSlet
 3. Anna: ja den er flot men den skaller godt nok hurtigt uden underlak

  Anonym: Hehe, det kan jeg da egentlig godt se, når du siger det! Skægt ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Har også selv nogle stykker fra Tiger - fine farver, men ja de skaller hurtigt - det hjælper dog lidt på det med en gennemsigtig ovenpå. :-)

  Forresten troede jeg også, at det var dine egne læber, indtil jeg så det her. Haha.

  www.ayoungshopaholic.blogspot.com

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.