lørdag den 13. februar 2010

Lørdagshygge

I dag står den på hygge. Min mor havde hentet morgenbrød, så jeg fik tebirkes (det hedder de altså!!!) og nu sidder jeg og syr perler på satinbånd og lytter til musikquizzen. Ellers er mine planer at komme i gang med Det gyldne kompas, som jeg fik i julegave og ikke har læst sien 6.-7. klasse (ca 10år siden!). I aften skal jeg ud og have en øl med Solsikken (og evt nogle flere) og det trænger vi vist begge til. Der kommer nok et indlæg om resultatet af perlerne senere.


2 kommentarer:

 1. Hej Vibeke, lyder hyggeligt din dag og senere øl med vennerne
  PS: Glæder mig til at se resultatet af perlerne, skal de herefter når det er syet på bånd syes på tøj f.eks?
  (syr selv en del)

  SvarSlet
 2. Ja, ny er jeg snart nået til øllerne. Jeg har tænkt mig at binde det og bruge det som en halskæde. Jeg nåede dog ikke helt så meget i dag.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.