tirsdag den 9. februar 2010

Min nye netbook

Yeah, så fik jeg lige hapset mig en netbook! 2199,- og så blev den min. Jeg har gået et stykke tid og overvejet at få en ny, da min gamles batteri kun holder i 5 min. Et nyt batteri koster ca 1000kr, så nu beholder jeg den gamle som en stationær, hvis der skal ordnes noget i den tungere ende og ellers bliver netbooken min nye primære.

Til de interesserede kan jeg oplyse, at det er en ASUS Eee pc 1005P med windows 7 starter, og modsat min gamle så har denne masser af batteritid - op til 11timer. Den er så lækker og lille og fin. Jeg er allerede helt vild med den! Uh, der kommer til at komme mange indlæg fra denne lille sag. På det første billede kan man se min gamle 15,4' under den nye. Indtil videre er der kun nogle enkelte problemer, det ene er, at man ikke direkte kan ændre skrivebordsbilledet, men det kan dog fikses med noget hjælp fra nettet. Det andet er at dens overflade er meget blank, så der er allerede kommet en del fedtfingre, men det er også det. Jeg virkelig hurtigt vænnet mig til at den er så lille, jeg kommer jo til at slæbe den med alle steder.


Billede fra asus.com

4 kommentarer:

 1. Jeg har samme problem med at ændre skrivebords baggrunden med det nye Win 7. Hvordan kan man ændre den? :)

  SvarSlet
 2. Maria: det er kæresten har styr på det, men skriver lige et link senere.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Jeg har også lige fået Acer netbook med Win 7 idag. 1 krone med mobilt bredbånd. Love it! Sig endelig til, hvis du får knækket koden med baggrundsbilledet :)

  SvarSlet
 4. Nå, indtil videre har det ikke været helt nemt alligevel, men der er flere der har lavet programme til formålet, så det er bare om at google sig frem til dem, jeg er bare ikke nået der til endnu

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.