torsdag den 11. februar 2010

På vej

Så er jeg på vej til Kbh, sjovt nok ikke få at kigge på modeuge, men for at holde fødselsdag for min søster og se mine veninder. Det bliver så hyggeligt og jeg glæder mig. Lige nu sidder jeg i toget og føler mig meget trådløst, hvor er det lækkert med netbook og mobilt bredbånd. I morgen skal jeg så meget have købt gave til min søster, det er ikke nemt. Hun lagde ud med kun at ønske sig bordskånere men diskede senere op med et par "rigtige" ønsker heldigvis.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.