torsdag den 11. februar 2010

Topshops udsalg

Topshop har altså ændret deres udsalg. Tidligere var der udsalg et par gange om året, og så var det stort, men nu er de altså begyndt at lægge nye ting under deres salekategori, uden sådan at gøre opmærksom på det. Til gengæld er der ikke så mange ting, så de forsvinder hurtigt. Her til morgen var jeg lige inde at kigge og hapsede nedenstående ting. Handskerne stod i £10, godt nok burde foråret snart komme, men jeg tror nu, godt jeg kan nå at få brugt dem. Halskæden har jeg kigget på før, og da den nu var sat ned til £2 fra £20, slog jeg til. Sidst men ikke mindst kom armbåndet til £1 lige med i, da jeg har en svaghed for sådan nogle sten for tiden.

Billeder fra topshop.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.