onsdag den 3. februar 2010

Pailletbukser - yeah!

Ja, hvis man har læst de andre indlæg fra idag, så er det jo ret tydeligt, at det har været min dag i dag. Kæresten var også frisk på at se Project Runway, mens vi spiste, det var et godt afsnit!

Nå men, jeg var et smut forbi Bestsellerbutikken i dag, og der havde de "køb to og få den billigste gratis" på deres udsalgsvarer. Der hang de så, pailletbikserne fra Vero Moda. Jeg har kigget på dem flere gange, først var jeg ikke tilfreds, fordi jeg drømte om pailletbukserne fra Topshop, og da de senere var sat noget ned var økonomien ikke til det. Nu hang de der til 100kr og så 2 for 1 og så slog jeg til og hapsede dem både i grå og sort. Økonomien er stadig stram, men 100kr for 2 par kan den godt klare.

De sorte er godt nok et nr for store, men det gør ikke så meget, når det er haremsbukser. De kan ikke rigtig måle sig med mine andre pailletbukser, men de er gode til hverdag, og så er jeg ikke så øm over for dem som dem fra Topshop.


Billedet er ikke så godt, men der mangler lys, og så må blitzen jo i brug

4 kommentarer:

 1. snyd (; jeg kiggede også på dem da jeg var i Odense, men der var ingen i min størrelse. Kan godt lide at pailletterne er "matte".

  SvarSlet
 2. Betina, ja det er næsten lidt snyd. Jeg synes også det fungere ret godt, at de er matte.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Det er et godt køb. Jeg har i dag selv gjort et scoop med køb 2 for 100 i min Vila.

  http://thetigerakachau.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Chau: Det der 2 for 100 er altså godt :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.