onsdag den 3. februar 2010

Udsalg er mit mellemnavn

Eller det burde det være. Efter min tur på ARoS smuttede jeg lige en tur gennem byen og kom bl.a. ind i H&M, hvor jeg faldt over disse fine nogle sat ned fra 250kr til 30kr, og så fik jeg også lige presset det sidste af gavekortet. De ser fine ud på, (ja, I får ikke lige et billede af mine vintertrætte fødder) og så er de behagelige at gå i, jeg forudser, at de bliver et hit til sommer. Jeg glæder mig allerede til at få dem brugt. Jeg fik også hapset noget andet på udsalg, men det må komme senere, nøgleordene er vist 2 for 1 og pailletter.2 kommentarer:

  1. Hold da op. Hvilken H&M og hvor mange var der tilbage?! De er jo lækre. :)

    SvarSlet
  2. Jeg fandt dem i den store H&M på strøget i Århus, der var et andet par i str. 38 gemt lidt væk på en hylde i kælderen.

    -Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.