mandag den 8. februar 2010

Posetaske

Det er lidt sjovt med posetasken, for den minder mig om 80'erne, og da jeg var lille, syntes jeg, at den var grim, men man har et standpunkt til man tager et nyt ;) Jeg kan nemlig rigtig godt lide den nu, specielt i ruskind med fine sølvnitter. Jeg synes også, den her har en rigtig fin størrelse (se billede nr 2). Jeg tror dog, at jeg ville være opmærksom på, hvad jeg satte den sammen med for ikke at få for meget firserfølelse. Tasken er fra ASOS og koster £35, men lige nu kan man få 20% rabat med koden ASOSINSTYLE. Jeg tjekkede lige om koden virkede, og det gjorde den ikke første gang, men anden gang gjorde den! Så prøv igen, hvis ikke det lykkedes første gang.


Billeder fra asos.com

4 kommentarer:

 1. Ej hvor vildt. Vi har lavet nærmest det samme indlæg. På samme tid. På den anden side - det sker vel engang imellem i denne verden :)

  /Maria

  SvarSlet
 2. Ih, den så jeg også hos Maria tidligere, og er lidt faldet for den. Den er altså virkelig fin! :)

  SvarSlet
 3. Maria: Nej hvor sjovt! Mit var forprogrammeret, så det er altså ikke fordi jeg aber efter ;) Lidt vildt, at vi også skriver noget i samme stil... Man kan vel kalde det god smag.

  Pernille: Ja, den er nemlig!

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Haha - ja indholdet er meget det samme. Skørt :)

  Men du har ret; det er helt sikkert et resultat af ren og skær god smag!

  /Maria

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.