tirsdag den 23. februar 2010

Smoothie

Der er bare slet ikke noget mode over mig i dag, det nærmeste er den omgang smoothie, jeg har lavet. Hvis nogen mangler inspiration, så er det

ca 100g frosne hindbær
2 stk pærer (skrællede)
1 lille banan
1-2 dl mælk

Det giver ca 3 glas. (Føtex forresten tilbud på 10 pærer for 10kr)


Ellers har jeg da fået sovet lidt, men jeg synes ikke, det hjælper rigtigt. Min kvalme er også rigtig slem, og min mave gør så ondt, men smoothies hjælper da lidt.

Jeg kunne rigtig godt trøsteshoppe lidt, men det skal altså være billigt og foregå fra sofaen (orker desværre ikke at kravle helt ned til Monki for at se på deres 50% af 75%, som jeg har læst om rundt omkring.) - måske skulle jeg kigge lidt på ebay?

4 kommentarer:

 1. Umm, det ser godt ud (c:

  Jeg har modtaget armbåndet.

  SvarSlet
 2. Sara: det var også godt :) Ja, jeg så det lige på jeres blog. Jeg har også modtaget pengene.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. ummm har lige prøvet den, dog med soyamælk, virkelig lækkert soyamælken gav den lidt vaniliesmag :-)
  tak for opskriften ;-)

  snus lidt til min nye blog hvis du lysten...

  http://stylishly-drawn.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Stylishly-drawn: Det lyder også godt!

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.