mandag den 22. februar 2010

Syg

Jeg er blevet syg med søvnmangel og opkast. Jeg ved ikke, hvorfor jeg er så træt, men det svier i øjnene og kilder i hovedet, og så sover jeg så dårlig. Jeg havde håbet på en lur i løbet af dagen, men den fik jeg først, da kæresten kom hjem, smed en film på og tilbød sine arme (der kan jeg vist altid sove). Jeg er nu stadig træt og har den vildeste kvalme. Jeg ville ønske, at cardiganen fra Topshop mirakuløst ville dukke op i morgen, så jeg har noget at putte mig i, når kæresten ikke er hjemme. Nå ja, så har den endda hjerter på.

Billede fra topshop.com

4 kommentarer:

 1. Ej hvor træls - rigtig god bedring! Jeg er også selv syg og har været det siden torsdag, det er bare dødens pølse! Mine øjne svier og klør også - hvad sker der lige for det??

  Lækker cardigan :)

  http://infashionwetrustblog.blogspot.com

  SvarSlet
 2. God bedring.

  Og den ser ellers dejlig ud den cardi. Elsker hjerter...og cardigan er jo mit middle name.....håber ikke jeg kommer forbi Topshop...eller... hm... ;o)

  SvarSlet
 3. Tak alle tre!

  Anna: øv, jeg håber ikke det er en virus :(

  Beam: Hehe, vær stærk!

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.