onsdag den 17. februar 2010

Topshoppakke

Så kom postmanden med mystisk pakke som kæresten kaldte det - den var så fra Topshop, og indeholdt min seneste bestilling. Jeg glæder mig specielt til at bruge halskæden til sommer, den er så fin. Handskerne håber jeg at kunne bruge snart, men lige nu er jeg stadig glad for mine luffer. Armbåndet er i stykker, elastikkerne der holder dem ssammen er gået i stykker, det kan godt laves, men Topshop får vist lige men mail (også selvom jeg kun gav et pund). Det er ellers finere, end jeg havde regnet med.

4 kommentarer:

 1. Tine: ja det synes jeg også! (og så bliver den ikke mindre lækker af at være sat ned til £2 ;) )

  - Vibeke

  SvarSlet
 2. Yndlings halskæde ever! Hvis du skulle gå hen og blive træt af den så ville jeg virkelig gerne ha fingerne i den!

  SvarSlet
 3. Nynne: Det skal jeg huske :) (Men jeg synes også den er virkelig fin)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.