onsdag den 17. februar 2010

Nederdeletrang

Jeg har en kæmpe trang til nederdele for tiden, men jeg synes ikke at jeg kan finde nogle. Denne fra Topshop kunne dog godt bruges, den er så sart og fin. Den står i £40 og pt er jeg på jagt efter noget lidt billigere.

Billede fra topshop.com

3 kommentarer:

 1. åh den er yndig. den ser dog ret lavtaljet ud, og det kan jeg bare ikke bære. æv.

  SvarSlet
 2. Ej hvor er den fin, nok meget heldigt at jeg ikke har set den i Topshop på strøget, for den ligner det jeg har ledt i det stille efter i et par år.

  SvarSlet
 3. Betina: Hmm, på de andre billeder på topshop sidder den rimelig højt. Vil også helst have nederdele, der sidder i taljen.

  Scient.hybrid: Ja, jeg prøver også at holde mig i skindet, tror det er bedst at prøve den inden.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.