tirsdag den 16. februar 2010

Uh, kan man blive afhængig af at lave DIY-smykker? Det mente kæresten, og jeg kan godt mærke, jeg er på vej ud i en afhængighed ;) Ikke så godt at man begynder at tænke på næste fix, før man er færdig med med det første. Nedenunder kan I se gårsdagens produktion, indtil videre er det blevet til 7 armbånd (det sidste kan ses her), en ring (se her) og en halskæde, og der er stadig lidt tilbage. Jeg må nok lade være med at bestille mere lige nu, hvis jeg laver flere, når jeg jo ikke at få brugt dem alle. Gennemsnitlig ligger prisen på ca 8kr/stk i materiale, og det passer fantastisk til et discountliv!
8 kommentarer:

 1. Selvfølgelige kan man det - DIY er jo alt for hyggeligt til at lade være (;
  Søde smykke du har lavet! (:

  SvarSlet
 2. Kit: tak. Og ja det er jo rigtig hyggelig, det er vel heller ikke den værste last ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. De smykker er jo SÅ SEJE! :D. love them! Er især vild med stjernearmbåndet .. (:
  Jeg elsker din blog, den er så genial!
  Kh. Emilie
  www.pigefraprovinsen.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Emilie: Tak, hvor du sød :) Jeg synes også det er blevet fint!

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Hej. Fede armbånd, er det nogle du kan lave på bestilling? (C;

  SvarSlet
 6. Sara: Tak :) Øhm, det har jeg ikke lige tænkt på, men jeg er jo blevet lidt afhægig af det, så det kunne jeg måske godt lokkes til. Jeg har dog ikke så mange materialer, så det skal bestilles hjem (sidst gik der en uge). Hvad havde du tænkt dig?

  - Vibeke

  SvarSlet
 7. Jeg er ret vild med det med de 3 lænker, med stjernerne (c:

  SvarSlet
 8. Nå, nu har jeg lige set, at sælgeren holder ferie frem til d. 7 marts, så det kan vist tidligst blive i midten af marts, ellers kan du evt købe det, jeg har lavet (så laver jeg et nyt til mig selv senere). Du kan lige sende en mail på discountliv@gmail.com, hvis det er :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.