onsdag den 24. februar 2010

Udsalgskjoler

Jeg så lige, at H&Ms webbutik havde sat nogle af deres udsalgskjoler yderligere ned, derfor kan man nu få pailletkjolen til 99kr, blondeprintkjolen til 59,95kr og velourkjolen også til 99kr. De to første overvejer jeg, men den sidste er vist for meget skulder, selvom man da får velour for pengene :)

Jeg har for resten kæmpe kvalme i dag og sidder bare i sofaen og spiser syrehæmmende piller og mariekiks. Øv. Jeg kan ikke engang grine, uden det føles som om det skvulper over :( Bliv nu frisk Vibeke!
Billeder fra shop.hm.com

9 kommentarer:

 1. Jeg har selv bestilt velourkjolen, og den der one-shoulder kjole med det specielle skørt (vist også fra divided exclusive). er dog heller ikke så meget til de store skuldre og den anden er eh .. ikke så wearable, så ved ikke lige hvad det ender med. nogen gange kunne jeg godt bruge nogen til at tage den slags beslutninger for mig ;)

  God bedring!

  SvarSlet
 2. Betina: Ja, den er også fin, men det er nok ikke en, jeg ville få brugt. Hehe, jeg tror, det ville være svært at finde en uvildig person til at afgøre ens køb.

  Tak!

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. ^nej præcis. har ellers cravet den længe :b

  - og nej, der er nok ikke lige nogen der melder sig frivilligt til at tage de rigtige beslutninger.

  SvarSlet
 4. Betina: Øv hvis jeg havde vidst det, havde jeg hapset den, da H&M skulle af med udsalget i januar, der var den til 50kr. Måske skulle man starte en udsalgsservice...

  Det kunne ellers også være smart til andre beslutninger i livet.

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Jeg endt med købe nogen af udsalgskjoler og så en badedragt jeg mangler. Håber de er ligeså fine som de ser ud.

  SvarSlet
 6. Samano: Det lyder godt :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 7. Tror jeg også det bliver :p
  Har valgt noget blomsterprint, så jeg kan få lidt forår ind i garderoben.

  SvarSlet
 8. Samano: Åh ja forår!

  - Vibeke

  SvarSlet
 9. De er dejlig forårs agtig. Glæder mig rigtig meget til skabe forår i min garderobe.

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.