tirsdag den 23. marts 2010

Bland-selv nødder

Hos grønthandleren i City Vest i Århus kan man få bland-selv nødder, og til 20kr for 200g er det en god konkurrent til dens fætter bland-selv slikket. Jeg kunne sikkert godt spise dem alle sammen, men der skal jo også være plads til aftensmad ;) Nu sidder jeg lige og tager mig sammen til at finde alt det tøj frem, jeg har købt i løbet af et år, der er alligevel en del.


2 kommentarer:

  1. Jeg eeeeelsker grønthandleren i City Vest! :D

    SvarSlet
  2. Det er også en af de ting, jeg savnede, da jeg flyttede fra Brabrand, men nu kommer jeg næsten forbi i forbindelse med noget arbejde :)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.