torsdag den 18. marts 2010

The Garden collection er online

Og jeg hapsede den smukke kjole. Jeg håber, den lever op til forventningerne.

EDIT: Husk 8747 giver 25% på én vare


Billede fra shop.hm.com

8 kommentarer:

 1. WHAAT?!!! jeg har lige i sidste uge handlet på H&M.com og kunne godt have brugt den rabatkode! ØV for mig.. Men hapsede også lidt ting fra TGC, synes virkelig der er nogle fine ting..

  SvarSlet
 2. Lise: Så må du jo læse mere med ;) jeg har skrevet om koden to gange før - sidst for en uge siden. Men ja, det er lidt øv at gå glip af rabatter.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Man kan stadig nå selvom man har bestilt hvis der er længe til leveringen - så sætter man bare en ekstra ting på med rabatkoden, sletter itemet igen, og så er rabatten givet på en anden af varerne :-)

  SvarSlet
 4. Tak for koden!

  http://thetigerakachau.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. Koden gælder kun nye kunder , ved tilmelding af nyhedsbrev - siger H&m kvinden ! :S

  SvarSlet
 6. Anonym: Ja det er rigtigt :)

  Chau: Det var så lidt

  Liselotte: Ja, jeg fik den, da jeg tilmeldte mig nyhedsbrevet, men der står intet om, at man skal være ny kunde, eller man ikke tidligere må være tilmeldt. Så hvis jeg var dig, ville jeg afmelde det, og så tilmelde dig det igen, så burde du have dit på det rene.

  - Vibeke

  SvarSlet
 7. Jeg er allerede kunde i hm og koden virker for mig. hvor er du heldig at du fik den røde kjole. Hvad str. købte du den i?
  for hvis den passer mig og du ikke vil have den, så er jeg klar en aftager :-)

  /Chau

  SvarSlet
 8. Chau: jeg købte den i str 40, så jeg har på fornemmelsen, at det bliver for stort til dig? Jeg er lidt spændt på, hvordan den sidder, for den skal jo også sidde til i taljen.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.