onsdag den 17. marts 2010

Virkelighedsflugt

Åh, det har været en hård dag, og selv pizza og Project Runway hjalp ikke på det. Jeg tror egentlig godt, jeg kunne bruge at finde min make up gun frem, iføre mig nedenstående kjole fra Miss Selfridge og så få mig et glas med bobler. På den anden side kunne jeg også godt bruge at være kærestekedelig på sofaen, men derfor vil jeg stadig gerne have kjolen på!

Billede fra missselfridge.com

7 kommentarer:

 1. kjolen er virkelig også rigtig fin.

  SvarSlet
 2. jo. var lige inde på hjemmesiden for at se hvad den koster. den har jo virkelig også en smuk ryg.

  SvarSlet
 3. Nora: Ja, det er helt igennem en lækker kjole (og så er den i silke), men nu har jeg jo lige købt en anden fin kjole, så jeg må hellere holde mig i skindet ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. mmh.hvorfor står man ikke lige og skal til bryllup eller ligende, så man kan forsvare at købe så fin en kjole?

  den røde kjole du har købt er også rigtig lækker og nok også mere anvendelige.

  SvarSlet
 5. Nora: ja, det tænker jeg også ofte ;) Jeg ved ikke om den er mere anvendelig, men den er billigere!

  - Vibeke

  SvarSlet
 6. jeg tror, jeg synes den lyserøde er lidt "finere" (kan ikke rigtig finde ordet.) Jeg kan i hvert fald selv bedre forstille mig at tage den røde på en sommerdag uden nogen speciel anledning andet end at jeg gerne ville føle mig lidt fin.

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.