mandag den 22. marts 2010

The Garden Collection

Ja, jeg var jo tidligt oppe i og fik fat de to smukke kjoler fra the Garden Collection. Jeg er virkelig glad for den røde kjole, den var ligesom, jeg havde forestillet mig, og jeg synes det er helt åndsvagt, at de ikke har lavet flere, skam jer H&M! Som I kan se er den virkelig svært at fotografere i kunstigt lys, men den ligner altså billederne fra H&M.

Den anden kjole, skal jeg lige vende mig til, den er lidt gennemsigtig og noget nedringet, men jeg tror den er perfekt med en bikini under. Jeg er helt vild med ærmerne (som I nok kan fornemme på billederne). Mon ikke den kommer på hjemmesiden igen?7 kommentarer:

 1. Ih jeg glæder mig til at modtage mine! Må jeg spørge, hvilken størrelse du har taget begge i?

  SvarSlet
 2. Signe: Det kan jeg godt forstå. Jeg har taget begge i str 40, og de er begge lige til den store side (lidt), men str 38 havde sikkert været for lille over barmen.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Åh så håber jeg det går til mig;)

  SvarSlet
 4. Du ser virkelig flot ud i den røde! :D

  SvarSlet
 5. Signe: Det håber jeg også :)

  Sannie: Ih tak :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 6. Du er rigtig flot i den røde kjole! Og skørtet på rosekjolen er så fint.

  SvarSlet
 7. Anette: mange tak, jeg må skynde mig at finde en lejlighed, hvor jeg kan bruge den ;)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.