mandag den 22. marts 2010

Se hvad der er kommet...

Lige da jeg skulle til at spise ringede det på, og det var selvfølgelige det rare postbud med en pakke fra H&M. Jeg kastede rosenkjolen på, konstaterede den passede og så sprang jeg på aftensmaden. Der kommer nogle ordentlige billeder og en anmeldelse lidt senere.


11 kommentarer:

 1. Ihh hvor er du heldig! Fantastisk fine kjoler begge to!

  SvarSlet
 2. Hvis du fortryder (mht begge), så sig til. Jeg er lidt desperate efter at H&M har fucket up i det og har slettet min ordre.

  SvarSlet
 3. Anna: ja, jeg føler mig også heldig :)

  Jeanett: Nej hvor ærgeligt med bestillingen! Jeg frygtede lidt, at min var blevet væk med posten. Du må stå tidligt op og tjekke. Rosenkjolen beholder jeg, den er som den skal, den anden skal jeg lige tænke over, men jeg tror nu også, jeg beholder den.

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Wauw du har været heldig, de var jo udsolgt på nul sek. :)

  Virkelig fine!

  SvarSlet
 5. Lækre sager! Venter på at postbudet kommer med mine ting fra garden collection!

  SvarSlet
 6. Hvor er du heldig at du fik fat i den røde kjole.

  /Chau

  SvarSlet
 7. Emilie og Chau: ja jeg var heldig, jeg kunne lige så godt have været på arbejde den dag.

  Anna: jeg håber dine ting snart kommer :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 8. Lise: jeg bestilte i tordags lidt i halv otte.

  - Vibeke

  SvarSlet
 9. Jeg synes det er mærkeligt at jeg lige netop har set at min bestilling på den blomstrede kjole er rykket til næste uge. Jeg mener endda jeg bestilte den i onsdags. Igår stod den til levering denne uge. Synes godt nok det er strengt at de gang på gang rykker leveringen!

  Hvad str. er din røde kjole? er de true size.

  http://thetigerakachau.blogspot.com/

  SvarSlet
 10. Chau: ja det er underligt - og irriterende! Hos mig, sagde de pakning pågår efter nogle timer. Jeg har lige svaret Signe om str i det nye indlæg.


  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.