fredag den 12. marts 2010

Jakker og en fjer


Ja, først fjeren, jeg faldt lige over denne halskæde i H&Ms herreafdeling. Jeg synes nu, den er rimelig feminim, og til 19,95 røg den med hjem. Jeg tror næsten, jeg piller de to små fjer af... Nu må vi se.

Ellers fik jeg lige udnyttet H&Ms 100kr rabat på jakker, så der fik jeg hapset en kort jakke i fake læder til 79kr, jeg synes den er meget pænere på, end når den hænger på bøjlen, jeg orkede bare ikke lige at lege tøjmodel. Derudover fik jeg også hapset en blazer fra Divided. Jeg har ikke haft nogen indtil videre, så jeg tænkte, at jeg ville prøve denne, når nu den også kostede 79kr. Jeg tror dog der en grund til, at jeg ikke har haft nogen indtil videre, så denne ryger nok retur.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.