lørdag den 20. marts 2010

Med måger

Jeg synes altså, der er et eller andet med måger, og jeg har også blogget om dem før. Jeg foretrækker nu dem på print end dem ude foran mit vindue. Indtil videre ejer jeg ikke noget med måger på, men dette fine tørklæde fra H&M gør det bestemt mere muligt, da det kun koster 30kr. Jeg kan også godt lide ,at det er et tørklæde, så det heller ikke bliver for meget. Det er nu kommet på mit liste over ønskekøb, hvilket er en ny ting, jeg er gået i gang med i forbindelse med at have kigget på mit tøjforbrug, men det kommer der nok mere om i morgen.

Billede fra shop.hm.com

4 kommentarer:

 1. Åh, jeg har også skrevet ønskeliste. Jeg regnede igår sammen, hvor mange penge jeg har brugt på tøj og lign. i denne måned - og lad os sige, at det slet ikke var et ok beløb..

  SvarSlet
 2. Pernille: Det er nok meget sundt for økonomien at kigge på sit forbrug, men det er ikke særlig sjovt. Jeg har ikke brugt meget mere, end jeg regnede med, men det var stadig ikke rart.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Sådan en seddel med hvor meget man har købt for har jeg haft længe for ikke at købe for meget.
  Jeg har med denne kun holde mit forbrug ned på 300.kr om måneden i 2010.
  Og det var klart højere i 2009 så er glad for jeg begyndt med den seddel.

  SvarSlet
 4. Samano: Det lyder godt, det hjælper nok en del, når man skal forholde sig til, hvad man har købt.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.