mandag den 29. marts 2010

Sonia Rykiel pour H&M er sat ned

Nu er Sonia Rykiel pour H&M sat ned, dog helt ikke så meget som de andre gange, og der gik 5 uger og 2 dage og ikke bare 5 uger. Der er dog stadig penge at spare.

Det ser ud som om H&M har lært lidt af de sidste par gange, hvor de har sat kollektionerne fra designsamarbejder betydeligt ned, og uden man kunne se før prisen. Denne gang ligger de under Sale og du kan fint, se hvad tingene har kostet før. De er heller ikke sat så meget ned, at dem som har købt det tidligere bliver snydt så meget.
Billeder fra shop.hm.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.