torsdag den 11. marts 2010

Til foråret

Denne jakke kunne da være rigtig god til foråret - altså det rigtige forår, ikke det hvor der er minusgrader og rester af sne, men det forår hvor alting springer ud, og jeg bliver liiidt skoldet på næsen, og man kan sidde udenfor uden at være pakket fuldstændigt ind. Jakken er selvfølgelig fra H&M, jeg har pillet ved den i butikken, og jeg synes den føles lækker og dyr. Den koster 349,-, men lige nu har H&M 100 kroners rabat på jakker, og køber man den over nettet, er der også 25% rabat med enten 8747 eller 8697 (og så er der jo også fuskekoden 1304, men det er på eget ansvar).

Billede fra shop.hm.com

7 kommentarer:

 1. Den er så lækker den jakke

  SvarSlet
 2. Den er meget lækker - er også selv en smule fristet. Jeg synes bare den var ret kort, da jeg prøvede den. Men nu er jeg jo så også str-giraf.

  SvarSlet
 3. Samano: det synes jeg jo også ;)

  Jeanett: Ærgeligt at den er for kort. På mine 1,7m sidder den dog fint.

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Men jeg er også 178 cm med lang overkrop - pisse bittert, fordi den er virkelig fin!

  SvarSlet
 5. Fuskekode - hvorfor nu det?

  Btw, er ret begejstret for din blog, elsker at du finder alle de skønne klæder til billige penge :D

  SvarSlet
 6. jeg er SÅ vild med den jakke. overvejer selv at købe den i blå eller grå.

  SvarSlet
 7. Jeanett: Jeg synes nu heller ikke, der er så meget giraf over mig...

  Sara: Fusket fordi det er en kompensationskode, der kun bliver givet til enkelte, hvis H&M har lavet en fejl, det er ikke meningen alle skal bruge den ;) Mange tak for resten :)

  Nora: Den er også fin i de andre farver :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.