mandag den 5. april 2010

Abrikos

Den næste neglelak, jeg skal have, bliver denne neglelak fra Essie, den hedder Cool-Lots, og det billigste sted, jeg har fundet den på ebay, er her til ca 45kr. Jeg synes, den er perfekt til foråret og sommeren (jeg tror ikke, jeg kommer til at gå rundt med kaffe eller gråbrun på neglene). Jeg har også en kobberfarvet i tankerne, det kunne være fint på tæerne.

Forresten, jeg kom lige til at tænke på at jeg ikke har haft neglelak på både fingre og tæer samtidig, men hvis man skal, skal det så egentlig være samme farve? Eller måske bare forskellige nuancer af samme farve? Hmm...

Billede fra essie.com

4 kommentarer:

 1. jeg kan bedst lide at have samme farve på hænder og fødder. :)

  SvarSlet
 2. Jeg plejer nok også, at matche dem. Men synes det er lidt tricky ;)

  SvarSlet
 3. Jeg kan sagtens finde på at feks have en mørk blå på fingerne og så er metallic grøn på tæerne om sommeren. Bare det bliver inden for samme farveskala, så syntes jeg sagtens det kan gå :)

  Vh Chilli

  http://chillis-world.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Tak for input tøser, jeg må eksperimentere lidt ;)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.