fredag den 2. april 2010

Draperet nederdel

Jeg håber, jeg kan finde denne nederdel hos Gina Tricot i næste uge, for den er både fin og billig. Jeg har dog mine betænkeligheder ved bagsiden, så jeg vil gerne prøve den på først.

Billeder fra ginatricot.com

5 kommentarer:

 1. Den opdagede jeg også lige på hjemmesiden i dag :) Men som dig, er det også lige en, der skal prøves på først. Jeg kan heller ikke finde ud af, om farven er lidt "fesen". Off to the shops!
  Mvh Lene

  SvarSlet
 2. Den er super fin forfra. Jeg kunne godt frygte at den bagfra forstørrer bagdelen i stedet for at formindske (ikke godt, hehe).

  Tjek min blog ud: www.fanfuckingtastisk.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Den ser rigtig fin ud, men som nænvt ja, er jeg også lidt bange for den gør bagdelen mindre flatterende:)

  -gerne lidt info når den er prøvet på:)
  /karin
  fashionistaen.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Faldt også over den på hjemmesiden, men jeg er også lidt skeptisk overfor bagsiden..

  SvarSlet
 5. Ja, det bliver det spændende at se om det går med bagsiden :)


  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.