fredag den 2. april 2010

Stadig fed

Tilbage i slutningen af juli sukkede jeg over denne clutch, og i dag så jeg den så under Topshops udsalg til £20 (før £45). Jeg er stadig vild med den, men jeg må også erkende at en sort clutch ikke lige er det jeg mangler. Hvis jeg endelig skulle have en clutch, skulle den være i farver, så den kunne pifte mine sorte kjoler op her til foråret. Men den er stadig fed her 8 mdr senere.

Billede topshop.com

5 kommentarer:

 1. Den er rigtig fed! Vildt lækkert at nitterne er sorte! Jeg synes da den ville være super fed til et sommeroutfit i blomsterprint eller pangfarver :)

  http://infashionwetrustblog.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Ja, men nu har jeg masser af sorte kjoler og knap så meget blomstret ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. den er nemlig super lækker. Har du nogensinde set den "i levende live"? Kunne godt finde på at købe mig en fin clutch nemlig, selvom det heller ikke står øverst på min mangel-liste

  SvarSlet
 4. Åh, jeg er i nøjagtig samme dilemma som dig. Måske vi skulle købe den på timesharebasis? ;-)

  Mvh
  Mette

  SvarSlet
 5. Sannie: nej, men jeg har pillet ved lignende taske fra topshop med de samme nitter og den var lækker.

  Mette: jeg tror desværre, det er dyrere at sende den frem og tilbage mellem Forstæderne og Århus, ellers en god idé med delekøb ;)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.