torsdag den 1. april 2010

Blomsterbody

Jeg er blevet lidt vild med den gennemsigtige blomsterbody, men jeg har haft lidt svært ved at finde på, hvordan den skal styles. Jeg er dog kommet frem til, at den kunne være meget fed med den fake læder kjole fra H&M jeg købte til 30kr, men så er jeg selvfølgelig helt blank, hvad sko angår, og så ville det jo også være meget rart, at den også kunne bruges til andet. Fin er den nu.

Billeder fra boohoo.com - shop.hm.com

4 kommentarer:

 1. Ej, hvor er den fin. Hmm, jeg tænker højtaljet nederdel, men så er der selvfølgelig lige det, at den er gennemsigtig, men kunne man ikke have en sort bh under (en uden fyld og meget fin i det)?

  SvarSlet
 2. Ja, jeg tror bare ikke, det er mig med synlig bh, ellers tror jeg nemlig også den kunne være fin med nederdel til.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Er der noget til hinder for at have en hvid eller hudfarvet stroptop indenunder da? Altså hvis du ikke har lyst til at flashe for meget ;) Synes ellers, at den er rigtig fin :D

  Mvh Lene, som lige har "opdaget" din super fine blog. Er helt sikkert en fast læser fra nu af :)

  SvarSlet
 4. Lene: Velkommen til :) Jeg har tænkt lidt på det, men jeg ved ikke om det kan lade sig gøre med sådan en stram body?

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.