torsdag den 1. april 2010

Vintage Alt for damerne

Jeg har siddet og kigget i disse fine gamle Alt for damerne fra 1953. De er købt her på øen hvor min forældres sommerhus og stammer fra en gammel købmandsbutik. Desværre er der sat nye prismærker på, som man ikke kan fjerne. Det var godt nok en anden tid dengang. Klik på billederne for at se dem i større udgave.4 kommentarer:

 1. Ja, det er de nemlig :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 2. Nej, hvor er de smukke! :)
  Jeg har også nogle gamle blade, jeg vil skyde på de er omtrent ligeså gamle som dine Alt for Damerne. Det er altså spas læsning :)

  Tanja
  http://theartistichideout.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Tanja: ja det er nemlig, det er sjovt hvordan det var dengang.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.